Dionysus

Halvdjevel og Medeas onde tvilling.

Description:

DIONYSUS halvdemon, 10 grads kriger

AC: 1 Treff: 7 (langsverd 1), 8/10 (dolk-alene/sammen med sverd), 9 (bue, rambue), 11 (revolver eller andre skytevåpen). Skade: 1t89 (magisk langsverd) + 14+8 (dolk), 1t8 (bue) eller 1t8+1 (rambue). 1t2+5x2 (knyttnever eller klør). Bitt: 1t3+8 (6d6/3d6 i skade etter 1t4+1 rnd)
Fart: langsverd: 2 Dolk: 0 Knyttneve/klør: 0
ST: 20 SM: 17 FY:16 IN: 17 VI:11 KA: 17 (5)

LP
63
Beskyttelse: 3 (+3 smidighet, +4 djevelbeskyttelse). AC: 1 (25 % dkng) AC: -1 (50 %) – 4 (75 %) – 7 (90 %)
Forsvar og immuniteter:
- Halv skade fra elektrisitet og syre. Immun mot ild. Immun mot gift. +2 mot mental dominering.
- Immun mot bly. En i skade pr. terning sølv.
- Full skade fra jern.
- Full skade fra velsignede kuler.
- Kan ikke overraskes pga. overnaturlige sanser.
- Livsenergien hans flytter seg til sverdet når han dør. Viljestyrkesjekk 25 eller så tar han over et offers kropp.
Ferdigheter: – Bløff:17 Forkledning: 17 Diplomati: 17 Lokal Historie: 11 Hopp: 17 Gå stille: 70 % Ridning: 17 Let: 17 Avdekke Motiv: 11 Svøm: 20 Akrobatikk/turning: 17 Spesialist langsverd, Kunnskap dolk, kunnskap bue, kunnskap revolver (liker ikke å bruke revolver i kamp annet enn for å holde identiteten skjult, derfor har han 2 dårligere i treff).

Halvdemonegenskaper (formelaktige egenskaper er på 10 grads nivå):
- Darkness (tre ganger om dagen).
- Uhellige missiler (5t4+1 svarte energiklumper)
- Vanhelliggjøre (gir alle motstandere -1 i redningskast mot sjarm og frykt, og alle tilhengere 1, samt reduserer fiendtlig moral med -2, og gjør det 1 kategori vanskeligere å vende bort vandøde).
- Giftbitt (3 ganger om dagen) (6d6/3d6 i skade etter 1t4
1 rnd).
- Shield (full beskyttelse mot magiske missiler, + 1 i redningskast mot frontale formler (lynsstråler o.l)
- Charm Person (så ofte han vil, viljestyrke eller karismasjekk 25 i menneskeform, 22 i djevelform)
- Fear (så ofte han vil) 60 % sjanse for å flykte – 5 % for hver grad over 1ste grad (5 grad = 30 %). De som rammes av frykt flykter i 10 runder (1 rnd pr. Dionysos grad).
- Levitate (7 ganger om dagen) Kan brukes som et våpen, men tillater et rdn.kast på 26 for å unngå å bli løftet i luften. Husk at han kun kan løfte mennesker oppover, ikke bortover.
- Polymorph self (3 ganger om dagen)
- Telepati (kan kommunisere telepatisk med alle skapninger med språk innenfor 30 m, og kan finne ut av noen av tankene deres).
- Initiativpluss: 3 pluss på initiativ.

Kampteknikk/taktikk:

Selv om Dionosys er en formidabel motstander foretrekker han å la andre kjempe for seg. Han liker imidlertidig godt å rive en motstander i fillebiter. Han blir aldri overrasket takket være sine overnaturlige sanser, som også gjør det mulig for ham å oppdage forkledde og magisk forvandlede fiender. Han er i stand til å kjempe med begge hender dersom det er nødvendig, og bruker enten en kniv eller dolk i den ene hånden og sverd i den andre, eller sverd og knyttneve eller klør. For å bruke klør er han nødt til å forandre seg til sin demoniske skikkelse.

Han kan forkle sverdet sitt som en vanlig spaserstokk inntil han bruker det.

Taktikk: 1. Kaste shield (varer i 200 kamprunder), 2. Kast desecrate og forårsake -1 i rdn.kast for motstandere og +1 for seg selv mot sjarm og frykt. 3. Bruk tilhengere til å utkjempe kampen 4. Dersom kampen går dårlig gjør han seg om til en fugl, rotte, mus, eller lignende for å unnslippe.

Utseendet: I sin menneskelige form er Dionysos en utrolig vakker, slank, blond Adonis, med et uskyldig utseende som ikke desto mindre utstråler seksualitet både for kvinner og menn som må kaste karisma/viljestyrkesjekk på 25 for ikke å bli sjarmert av ham.

I sin naturlige form er han en muskuløs mann på nesten to meter, med kullsvart, skjellete hud, hvitt hår og oransje øyne. Når han skifter form til djevel, eller menneske, skifter også Medea form. Derfor skifter han gjerne form så ofte han kan i håp om at han dermed skaper problemer for Medea. Dette virker begge veier.

Bio:

Er sønn av en djevel som giftet seg med en fyrstinne, og fikk to barn. Moren døde i barselseng, og den djevelske faren tok over fyrstedømmet og innledet et terrorregime. Barnepiken deres rømte med de to barna, og forsøkte å lære dem å bli gode mennesker selv om deres djevelske opphav var åpenbart. Hun lykkes med Medea, men ondskapen var for sterk i Dionysos som til slutt myrdet henne da han var i tenårene. Dionysos reiste for å slutte seg til sin far, mens Medea ble en del av motstandsbevegelsen som forsøkte å gjøre en ende på terroren. Med hjelp av nabofyrstene og en folkelig oppstand lykkes det å storme slottet hvor djevelen hersket. Han flyktet gjennom en portal, og Diononysus forsøkte å følge etter. Istedet kastet Medea seg over ham, og portalen flyttet dem til Jorden på 1500-tallet. Her har de nå levd i et kvart årtusen og Medea forsøker fremdeles å gjøre en ende på Dionysos.

Karakterer og ikke-spillerkarakterer Dionysos har et spesielt forhold til:
- Medea – søsteren som er hans nemesis og forfølger
- Warren Halcombe – ødela ett av hans kultsteder og ødela en av kroppene hans.
- Sergei. Varulven ble forhekset av Dionysos.
- Dyrets barn. Denne organisasjonen og den mystiske trollmannen som ledet dem sporet med mye møye opp Dionysos og har nå lykkes i å rekruttere ham til sin organisasjon.

Dionysus

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe