Gith, gjenfødt (Zellor)

Description:

Gith_gjenf_dt.jpg

Alder: 196 år. Utseende og personlighet: Rødt hår, vakker (i en githyankis øyne), selvsikker, dominerende.

Gith er utstyrt med en rikt dekorert og plettfri platerustning, som har ett hull i panseret hvor et slag fra kommandanten over borgen klarte å trenge igjennom. Dette lar hun forbli ureparert som et symbol på kampen hun kjemper.

Bio:

Zellor var den hengiven ridder i dronning Vlaakiths tjeneste i mange år. Så lenge hun var på Astralplanet utførte hun sine oppgaver svært godt og ble belønnet deretter.

Da hun ble sendt på oppdrag til Primærmaterieplanet begynte ting å endre seg. Hun ble hjemsøkt av livaktige drømmer om slag hun aldri hadde kjempet i og av fiender hun aldri hadde møtte.

Dette begynte å sette sitt preg på henne. I kamp ble hennes kullsorte øyne til smale striper og hun beveget seg som i en transe. Hun hugg ned sine fiender med en nådeløs effektivitet. Jo flere seire hun vant, jo mer beundret hennes underordnede henne. Hun begynte også å utvise nye krefter, som ingen andre githyankier er i besittelse av.

I et blendende glimt ble det klart for Zellor hva visjonenene hennes innebar. Hun var ingen vanlig githyankiridder, men heltinnen Gith gjenfødt i en ny kropp. Siden denne åpenbaringen har Zellor ikke hatt noe annet ønske enn å samle en styrke stor nok til å kunne ta opp kampen mot den tyranniske skrømtdronningen Vlaakith, som nå hersker over folket som Gith frigjorde fra hjerneeterne for tusenvis av år siden.

Å samle styrker har vist seg å være vanskelig. Bare tanken på å kjempe mot andre githyankier er blasfemisk for de fleste av hennes folk. Hun har derfor åpnet for mulighetene ved å sikre seg allierte fra andre raser, noe som er nesten like blasfemisk i andre githyankiers øyne.

Hun vet også at hennes små styrker er sårbare på Astralplanet og muligens må flytte felttoget til Primærmaterieplanet. Hun vet likevel at hun til syvende og sist vil seire, selv mot håpløse odds, slik hun alt har gjort da en enda mektigere fiende stod mellom henne og drømmen om frihet for alle skapningene som i dag bærer hennes navn til minne om hennes første inkarnasjon.

Gith, gjenfødt (Zellor)

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe