She-Tatt

Description:

She-Tatt er en githyankioffiser som har ledet en gruppe krigere på langvarig oppdrag i Sigil. Som den del av skalkeskjulet sitt i Portalenes by tok de hyre hos Meldons sverd for leie.

Der ble han også kjent med to ubehagelige æsedyrkere, som også har tatt arbeid som leiesoldater. På ett tidspunkt blir det klart at de må ha drept githyankier, inkludert en ridder. De har nemlig slått klørne i to githyankisverd, inkludert et av de legendariske sølvsverdene.

Da han så æsedyrkerne danse rundt på treningsområdet og leke seg med det hellige sølvsverdet stod det klart for She-Tatt: slik blasfemi kan ikke gå ustraffet, selv om det innebærer at oppdraget hans i Sigil må avblåses.

She-Tatt og hans menn planla et bakhold med hjelp av styrker fra Astralplanet, og lykkes med å fange jordboerne og Siegfried. Den ene æsedyrkeren ble drept. En lang og gledelig avrettelse var i vente, men da de kom til borgen viste det seg at den hadde falt til opprørere ledet av en ridder som påsto å være den gjenfødte Gith.

Sh-Tatt spilte med og lot seg verve til opprørssaken. Han ble sendt ut på en patrulje sammen med den forhatte Siegfried, en av jordboerne, en gish og orken Togrim. Da en githyankipatrulje angrep dem sluttet han seg til dem og kjempet mot Siegfried. De ble likevel nedkjempet, mye takket være gishen, og han måtte planhoppe vekk derfra.

Han kontaktet straks en sterk githyankibefestning og samlet sammen en stor styrke for å overfalle Gith og hennes vesle styrke, inkludert de laverestående rasene hun holdt selskap med. Det lyktes styrken å overraske Gith ved å late som om astralskipet de reiste med kun var på et rutinebesøk. She-Tatt fikk enda en sjanse til å drepe Siegfried, men nok en gang slapp han unna.

Det spiller ingen rolle. Før eller siden vil han få sin hevn. I mellomtiden har She-Tatt gleden av å torturere og forhøre orken Togrim som ble nedkjempet i slaget, men overlevde og ble tatt som fange.

Bio:

She-Tatt

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe