William Speerton (Kvesteren)

Drømmende, talentfull magiker, frammaning, dikter

Description:

demon._william_speerton..jpg

William Speerton gikk på universitetet i Halcombe sammen med Rupert, Tim og Tom. Han var den drømmende og romantiske, mens Tim var brautete og Tom stille og litt plump. Det var forøvrig Willie som manet frem en myrmumie ut i fra den gamle keltiske fruktbarhetsformelen, så et talent hadde han tidlig for kunsten å mane frem ymse skapninger.

William fant kjærligheten i London før studiene var over og gjennomførte aldri graden sin. Denne kvinnen var likevel ikke hvem som helst, og var et medlem av en hemmelig magisøkende orden. Hos henne fikk Willie både romanse og luksus. Til gjengjeld måtte han mane frem noen skapninger i ny og ne. Han ble aldri fortalt detaljene om hva de skulle brukes til, men ble betrygget om at det kun var de usleste menn som ellers aldri ville smake rettferdig gjengjeldels som ble offer for de mer ubehagelige kreaturene han manet frem. En dag kom det plutselig en mengde revolversvingende menn til herregården, og beseiret hageskulpturene som han hadde manet frem ånder til å animere. Den syredryppende gargoillen han hadde utstyrt inngangsdøren med burde vel ihvertfall stoppe den, men akk nei. En vidunderlig vakker kvinne kom til ham og forklarte ham at det ikke var noe å være redd for og at hun var hans venn. Han fortalte henne alt. Da hun ett øyeblikk forlot ham fant han ut at dette var en god anledning til å mane frem en skapning, mektigere enn noe han tidligere hadde forsøkt seg på. En skapning som kunne forsvare både ham og hans nye, vakre, kvinnelige venn fra de skytegale mennene som var i ferd med å bryte seg inn i huset.

I det han var godt i gang med det smalt det i to revolvere og kroppen hans ble fylt av kuler. I samme øyeblikk mistet han kontroll over ritualet, og kroppen til helvetesskapningen han manet frem smeltet sammen med hans som nå hadde falt inn i sirkelen. Etter dette husker ikke Willie noe mer. I øyeblikket ligger han som en slags sirupsaktig væske og blir dryppet syre over av gargoillen. Kroppen hans leger seg likevel, så lenge skadene ikke har blitt forårsaket av elektrisitet. Om noen kanskje flyttet på enten gargoillen eller på væsken som en gang var kroppen hans….

Kvesteren
Kombinasjon av William Speerton og en tanar´ri demon

Klima/terreng Alle
Utbredelsesomfang Unik
Organisering Ensom
Aktivitetssyklus Natt
Diett Kjøtt
Intelligens Høy (14)
Verdier/Eiendeler Ingen
Livsholdning Kaotisk ond – med trykk på kaotisk.
Antall 1 (Helt unik).
Beskyttelse (AC) – 3
Bevegelse 24 (angrepsfart 2 til tross for størrelsen)
Tall – Styrke: 22, Fysikk: 22, Smidighet: 22, Intelligens: 20 Visdom: 5 Karisma: 1
Livspoeng terning 13 (104 lp)
Treff (THACO) 3
Antall angrep 3 + ekstra kvestelseskade skade dersom alle tre angrep treffer (2t10)
Skade/Angrep 1t6+10/1t6+10/1t8+10
Spesialangrep Mulig gift (når han treffer på 18,19 eller 20 med bittet sprøyter han 6t6 i giftskade inn i offeret, halv skade med en fysikksjekk på 25), overraskelse (-6,), kvestelse (2t10 i ekstra kvestelsesskade dersom alle tre angrep treffer).
Spesialforsvar +1 våpen trengs for å gjøre full skade, 1/2 skade fra
eksplosiver eller massive knusvåpen. Huggvåpen, stikkvåpen og kuler gjør en i skade pr. terning dersom de er laget av jern eller sølv. Regenerer 4 livspoeng i runden med mindre skaden er elektrisk. Mer enn halvparten av skaden som er påført må være elektrisk etter at Kvesteren er redusert til -10 ellers vil han våkne til live igjen og fortsette kampen umiddelbart.
Immuniteter Immun mot forhekselser (sjarm), dominans og gift.
Magiresistans 35 %
Størrelse Stor, 3 meter høy.
Moral 20
XP Verdi 19 000

LP:104

Elektrisk skade mottatt:

Kamptaktikk: Kvesteren er særdeles lite subtil i kamp. Skapningen elsker rive og slite i stykker offeret, og har ingen frykt. Den lider hele tiden enorme smerter på grunn av den unaturlige kombinasjonen av menneske og demon, og det å sønderrive andre mennesker virker som det eneste som, for noen øyeblikk, lindrer denne smerten. På en måte virker Kvesteren som et dyr som lider av rabies. På den annen side er skapningen, i all sin galskap, fremdeles intelligent, og forstår dersom den har havnet i en åpenbar felle. Dersom den ser at det er umulig å rive og slite seg ut av en slik situasjon, vil den flykte. Den har menneskeaktig kropp, men er gigantisk og har enormt lange, kurvede klør så vel som tenner som spriker unaturlig ut av gapet dens, og en hårete kropp. Stank av svovel og forråtnelse.

Bio:

William Speerton (Kvesteren)

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe