Nekropolis - en liste over avdøde karakterer i rollespillet

Adams, John, var en flott, blond kar med statelig utseende og gode manerer. Adams var jurist av utdanning, og et dyktig stridsgruppemedlem i Sions Menighet. Han ble først involvert med Den utvalgte og hans krets etter bakkanalet i London, og ble drept av dagvampyrer i Paris, under aksjonen mot det kriminelle overhodet: Masken.

Anatomiprofessor, Albert Shaw, Var en usedvanlig dyktig og ambisiøs professor i anatomi ved Halcombe universitet. Hans ærgjerrighet førte ham dessverre til ulovligheter da mangelen på donorer til dissekering gjorde at han kjøpte kropper skaffet til veie gjennom gravrøveri. En, i hans øyne, forholdsvis beskjeden overtredelse utviklet seg i midlertidig til å bli en tragedie da de to lyssky personene han kjøpte likene av ble oppdaget av en gruppe studenter. Gravrøverne tydde da til drap for å kunne levere nok et par kropper som professoren betalt så godt for, slik at de kunne starte en ny karriere et annet sted. En av de unge mennene som var så uheldige å bli de to gravskjendernes ofre var professorens egen sønn. Professoren vekket sin sønn til live gjennom en teknikk utviklet av sveitseren Victor von Frankenstein, hele to ganger. Første gang ble sønnen hans skutt ned av en tysk kommandogruppe, og andre gang førte gjenopplivningen til en konfrontasjon med Sionordenen. Professor Shaw døde av røykskader etter en brann som oppstod og sønnen hans ble på nytt drept av Vokteren, Warren Halcombe.

Albright, Ben, En ridder av Salomon Ordenen og medlem av Sions Menighet, var en stor, velbygd amerikaner med kastanjebrunt hår og adskillig mer solbrun enn hva moten dikterte. Han gikk ofte rundt i usmakelige lærfrakker og en overdimensjonert hatt av merket Stetson som var langt mer egnet i villmarken enn i siviliserte England. Han snakket med tykk amerikansk aksent og fremsto ofte som vulgær og ubehøvlet. Han var sammen med sin eldre og mer sofistikerte bror, Bill, en del av stridsgruppen som ble gitt oppdraget med å beskytte Halcombe Manor fra vampyren Perry, og slik møtte han de andre for første gang. Ben var lenge en viktig del av stridsgruppen stasjonert i Halcombe, og hva kampferdigheter angår, var han utvilsomt en av de dyktigste stridsgruppemedlemmene noensinne. Før han falt, under flukten fra en rottedemon, hadde han bestemt seg for å flytte hjem til USA. Nå er familien Albright uten direkte arvinger til Jernbaneimperiet sitt, Ben og Bills fetter, Butch er også i fare for å lide samme skjebne som så mange andre i Den utvalgtes krets.

Albright, Bill, amerikansk kampgruppemedlem, Ben Albrights tvillingbror, og den mest reflekterte og sindige av brødrene. Ble drept i det første sammenstøtet med Perry Wilson på Halcombe Manor. Hans egen bror staket ham i hjertet etterpå.

Barker, Victoria, var den enestående, vakre, blonde konen til de liberales parlamentsmedlem fra Greater Halcombe valgdistrikt. Hun var misfornøyd med det ufrivillige ekteskapet til sin mye eldre ektemann, og sammen med tre andre misfornøyde kvinner fra Halcombe, blant annet Mary Crouch (ordførerens kone som nå er på asyl) og Beatrice Rowling (Warrens svigerinne), deltok de i orgiastiske bakkanaler i London, hvor fri kjødelig utfoldelse var en av hovedaktivitetene. Hun ble drept da Warren Halcombe, som bare få øyeblikk tidligere hadde kopulert med henne, rev henne i filler i tigerform.

Benjamin Rosenthal, barn av jødisk rabbiner i Krakow. Ble drept av Jan i varulvform.

Briand, Louis, fekter fra universitetet i Quebec som slo Rupert Oldham i Samveldelekene. Han var ment å kjempe i arenaen til en syk amerikansk forretningsmann som ønsket å gjenskape romerske gladiatorkamper, men døde av gassen som ”gladiatorjegerne” brukte for å uskadeliggjøre atletene og Rupert Oldham tok plassen hans.

Bromwich, Arthur, novise i Sions Menighet og sønn av en stor industrimagnat. Arthur utviklet i slutten av tenårene en telekinetisk evne. Han benyttet kombinasjonen av denne evnen, sammen med sine kontakter i den britiske eliten til å bringe til veie beviser for korrupt og forbryterskhet hos britiske forretningsmenn og tjenestemenn. Han ble oppdaget av så vel sin venn, Julian som et medlem av Sions Menighet. Warren, Rupert og kronikøren forsøkte å kontakte ham, men også to andre parter var interessert i Arthurs krefter. Den ene var et kriminelt overhode kalt, Hjernen, og den andre var Miller-Donovan, en herre som mente at Arthur og andre som ham var utvalgt av Forsynet til å redde verden. Etter en dragkamp mellom Sions Menighet og Miller-Donovan, ble det inngått en avtale (riktignok på Sions Menighets premisser) om at Arthur skulle få ha kontakt med begge parter. Arthur ble tragisk nok drept på et slags gresk bakkanal av en panfløytespiller med en .38 revolver, før han fikk utviklet sitt fulle potensial.

Dommeren, Duncan Hearst: engelsk vigilante med bakgrunn som høyt dekorert marinesoldat og jurist. Etter at familien hans ble drept, og drapsmannen løslatt ikledde han seg en underlig drakt og gikk på jakt etter forbrytere. Han har fått hjelp av en dyktig våpensmed, Charlie Wolsey, til å utvikle en hel rekke snedige innretninger som han bruker for å veie opp for overtalligheten hos motstanderne. Han ble nedkjempet av Vokteren og Den utvalgte da han angrep deres protegè: Liam the Lasher i Halcombeslummen. Dommeren deltok i Sions Menighets aksjon mot Masken i Paris, og han ble hardt skadet der. Viktigere var det kanskje likevel at han ble vunnet for ordenens sak: kampen mot Dyret. Dommeren ble deretter en svært verdifull ressurs for ordenen, men han ble aldri populær og ble aldri et ordensmedlem. Han møtte sin ende i Haifa. En gruppe mumier, varsjakaler og magikyndige angrep sionridderne etter at de hadde forsøkt å hente kartet til Den hellige gral.

Esmeralda, Leder for en gruppe varrotter som forsøkte å ta over slummen i Halcombe, noe som ble forhindret ved at Sionordenen utstyrte bandelederen, Jimmy Precious med sølvkuler. Hun svarte på denne opptrapningen ved å forsøke å tilkalle en rottedemon fra Helvete. Ettersom hun trengte å ofre et spedbarn til dette ble Sionordenen trukket med i kampen, og selv om de ikke lykkes i å redde spedbarnet knuste de varrottebanden hennes. Hun har sverget hevn, og har utformet en sindig plan som involverer Benny Modafoka og Ruperts kjære studiekamerat, Willie. En av hennes overlevende menn, Nibble, har blitt fengslet i Sionordenens spesielle forvaringsanstalt i Skottland. Esmeralda ble drept av Butch Albright etter først å ha blitt tatt til fange om bord på SS Halcombe. Albright mente å true henne med en revolver, men endte opp med å pumpe Esmeralda full av sølvkuler.

Jasmin: Perry Wilsons ”skaper” og elskerinne. Hun fant den døende Perry på
slagmarken i Afghanistan og bestemte seg for å gjøre ham til sin vampyrmake. Når Rupert Oldham hevnet sine foreldres død ved å skyte Perry i hjertet med en trepil, bestemte hun seg for å ta hevn, og med en vampyrs tålmodighet ventet hun på det rette øyeblikket. Det kom når Lord og Lady Halcombe, Warrens foreldre, bestemte seg for å flytte inn på Halcombe godset igjen. Hun infiltrerte husholdningen og begynte prosessen med å gjøre lady Halcombe til en vampyr. Hun gav Warren det grusomme valget med å velge hvilke to av hans familie som skulle dø som hevn for Perry, og hvilke to som skulle få leve. Han valgte da at han selv og hans kanskje allerede fortapte mor skulle dø. Som en siste desperat handling tok han av seg smykket som hindret ham i å bli vartiger, noe som gjorde at Jasmin måtte flykte. Senere lykkes likevel Warren og Rupert i å ta livet av henne, og Halcombe Manor er igjen trygt, eller? Jasmins kropp er hugget i biter, støpt i betong og begravd på ulike steder. Hodet hennes ble kastet i Nordsjøen.

Jimmy Precious: Bandeleder i Halcombes undergrunn som i utgangspunktet var en nokså beskjeden skikkelse i det kriminelle miljøet inntil Sionordenen fant ut at det kunne være nyttig å ha ører og øyne i Slummen så vel som en slags grad av orden og kontroll over kriminaliteten i bydelen som man likevel aldri ville blitt kvitt. Man kan si at Sionordenen skapte Jimmys krimimperium blant annet ved å utstyre ham med skytevåpen. Han gjorde jobben sin godt og respekterte forholdet til Sionordenen (som han ikke visste eksisterte), og var nyttig i mange ulike sammenhenger, men ble drept av en rottedemon som førte til at banden hans gikk i oppløsning og våpnene i deres besittelse ble farlig spredt utover byen.

de Combe, Pierre. Fransk kampgruppemedlem som kom til Halcombe sammen med Anders Lundquist for å bekjempe Perry og hans vampyrer, noe som ble hans død.

Ferret, Garth: Garth var en solbrun, lærhudet mann i midten av 30-årene som var i ypperlig fysisk form. Han var tredje generasjons tilflyttet afrikaner, og familien holder til på Kapplandet. En del år tilbake kjøpte han og hans bror store landområder i Kenya og Ferrett familien er i dag store landeiere. Hans familie har vært medlemmer av Salomon Ordenen i flere tiår, og hans far er leder for ordenens avdeling i Cape Town. Både hans bror, Jason og han selv er medlem av Sions Menighet og begge har deltatt aktivt i skarpe operasjoner, men en av dem var til enhver tid i Afrika for å holde orden på familiens besittelser der. Garth ble drept av et reptilsk monster utenfor Bern, i Sveits. Monsteret brukte en form for magi hvor det syntes som om Garth måtte kjempe mot indre demoner. Den hvite mannen i fjellet, som fungerer som en slags skytshelgen for Rupert Oldham, åpnet for en mulighet til å hjelpe Garth, men kronikøren mente det var for risikabelt. Etter det var ikke lenger Rupert vært i stand til å meditere og revitalisere magien ved hjelp av Den hvite mannen i fjellet.

Holger, Mathias: ungt medlem av en tysk kampgruppe innenfor Sion Ordenen, som assisterte Warren og Rupert både i Tyskland og Polen under jakten på varulven Jan WIesIaw. Mistet livet i kamp med varulvene, men bet godt i fra seg først.

Hertug Leopold: Habsburgsk hertug som døde i et slag utenfor Bern (i dagens Sveits) på 1400 tallet. Dyret lot ham likevel ikke hvile og gav ham en slags vandød eksistens, dog i like forkrøplet tilstand som da han døde. Han har vært overhodet i en hemmelig østerrisk bevegelse,Hertugens Sønner, som har hatt som mål å fremme det habsburgerske dynastiets interesser, og å bevare den tyske befolkningens hegemoni i imperiet på bekostning av de slaviske, magyarske og rumenske befolkningsgruppene. Sionordenen forhindret tre store planer: 1. Mordet på den tyske kansleren Bismarck. 2. Forgiftningen av befolkningen i Praha. 3. Utslettelsen av byen Bern, med hjelp av en skjeletthær og et mytisk, reptilsk monster. De overlevde også et bakhold i fjellene på utrolig vis. Så vidt Sionordenen er bekjent er alle medlemmer av Hertugens Sønner uskadeliggjort.

Holmann, Ulrich: fremstående medlem av Salomon Ordenen, og ekspert på antikvaria. Reiste rundt på kontinentet og kjøpte varer av mulig okkult interesse for Sion Ordenen. Ble myrdet av Jan WiesIaw. Den Utvalgte og Warren møtte ham bare så vidt en gang i losjen i Hamburg. Mordet hans ledet likevel til en langvarig kampanje på kontinentet.

Horst, Dieter: et tysk medlem av Sions Orden og nylig medlem av kampgruppen i Halcombe. Dieter møtte Warren og Rupert første gang i Hamburg under etterforskningen av drapet på et medlem av Salomon Ordenen. Dieter har vært politietterforsker i mange år og imponerte raskt med en spesiell sjette sans som varsler ham mot fare. I kjølvannet av noen av Sion Ordenens aktiviteter i Tyskland ble han utsatt for overvåking som han mente skyldes KDPP, et tysk etterretningsorgan som spesialiserer seg på det overnaturlige. Av den grunn ble det bestemt at Dieter og hans familie skulle flytte til England. Dieter ble drept i Amsterdam etter så vidt å ha begynt sitt nye liv i Halcombe sammen med sin kone Birgitte og sin datter Maria. Warren Halcombe gav de etterlatte en klekkelig sum slik at de kunne klare seg.

Kokken Tor: Tjener til Henry og Joan Oldham som var inneforstått med deres hemmelige arbeid og siden bistod sønnen, Rupert, frem til sin død i katakombene under byen.

Kronikør 1, alias: Leslie Giles: En slank bebrillet og forholdsvis unnselig mann i midten av 40 årene, som oftest var kledd i tweed fra topp til tå. Mr Giles var medlem av Sions Menighet og tjenestegjorde som kronikør. Denne stillingen har røtter helt tilbake til den første utvalgte i ordenens spede barndom og kronikøren hadde i utgangspunktet som eneste oppgave å nedtegne Den Utvalgtes møter med det overnaturlige til senere referanse for den utvalgte selv og ikke minst for hans etterfølgere. Etter hvert som organisasjonen utviklet seg fikk også kronikøren flere oppgaver og fungerer i dag som en slags mentor og læremester for den utvalgte så vel som bindeleddet mellom den utvalgte og Rådet som leder Sions Menighet og som Den utvalgte tar i mot ordre fra. Kronikøren følger et strengt sett med eldgamle regler og er sterkt bundet av ordenens tradisjoner. Leslie Giles ble besmittet av Dyret da han helbredet Rupert Oldham, og brøt de gamle reglene ved å gripe inn i den Utvalgtes prøve. Dette førte til at han ble stadig mer manisk, presumptivt i et forsøk på å rense seg selv, og tok stadig flere sjanser i kamp, noe som til slutt ledet til hans død mot Perrys vampyrer i katakombene like ved hvelvet.

Lady Halcombe, byens tidligere førstedame om man vil, var en høyt aktet kvinne som i femtiårsalderen ble rammet av tæring, og ble stadig svakere til hun til sist ble henvist til rullestol. Hun var likevel alltid mer opptatt av sine to barn, Warren og Florence sitt velvære enn sin egen, skrøpelige helse. Hun bekymret seg også helt til det siste for hvordan det skulle gå med sin høyt elskede, på mange måter dyktige, men håpløst distrè ektemann, den nåværende lord Halcombe. Lady Halcombe rakk aldri å dø av tuberkulose, ettersom hun bestemte seg for å vende tilbake til Halcombe godset og tilbringe de siste ukene av sitt liv der. Jasmin, Perrys orientalske vampyrelskerinne, hadde i midlertidig andre planer, og begynte prosessen med å gjøre lady Halcombe til en nattens skapning. Jasmin gav Warren en mulighet til selv å velge hvilke av hans kjære som skulle dø, og han valgt seg selv og sin kanskje alt fortapte mor. Som en siste desperat handling, trakk han av seg halsbåndet, ble til tiger, og det ble til slutt han selv som rev sin elskede mor til fillebiter.

Longfingered Freddy, Tidligere småkriminell og lommetyv, med et usedvanlig håndlag med kniver, som ble frelst av pastor Inghram. Freddy var evig takknemlig mot pastoren og assisterte ham i en rekke møter med Dyrets skapninger. Freddy døde da han og pastoren deltok i forsvaret av Halcombe Manor mot vampyren Perry.

Lundquist, Anders, kampgruppemedlem av adelig, svensk opprinnelse. Møtte sin død i sitt hjemland, nærmere bestemt i Jämtland, i kamp mot den Seksfingrede Hånd, som hadde utviklet en slags mikroorganisme som gjorde de smittede om til en form for tankeløse, kjøttetende monstre.
Masken
Masken, Fransk forbryterkonge som hersket over undergrunnen i Paris. Warren, Rupert og Manfred støtte på ham sammen i München, hvor KDPP drepte hans elskerinne og høyre hånd, Jaqueline Briand, med automatild fra et Maximgevær. Masken forsøkte siden å overfalle en samarbeidsekspedisjon med medlemmer fra Sionordenen, KDPP og flere andre organisasjoner til Øst-Rumelia, ved hjelp av et bakhold av innleide sigøynere. Dette mislykkes i stor grad på grunn av Sionordenens medbrakte automatvåpen. Sionordenen og KDPP besluttet at han Masken var en altfor stor trussel som måtte nøytraliseres før han lykkes i sine ambisjoner om å tilegne seg mektige, magiske gjenstander. Et angrep mot Masken i Paris lykkes i å drepe ham, men vekket også opp et vepsebol av såkalte dagvampyrer.

McLough, Gregor, er en skotsk sionridder som tjenestegjør i Sions Menighets forvaringsanstalt i Skottland. Han er en nokså brautende mann, med et bemerkelsesverdig overbitt som han delvis kamuflerer med et frodig hakeskjegg, uten bart. Han er glad i den gyldne eliksir (whiskey) og en god sigar, men er en kapabal mann, med store kunnskaper om hvordan å fange, uskadeliggjøre, transportere og forvare ulike kreaturer med forskjellige egenskaper og dertil tilhørende utfordringer. McLough skal være med til Jerusalem for å sørge for transporten av Miller-Donovans to såkalte ”spesielle,” hvorav den ene kunne manipulere ild, og den andre forme folks persepsjon av virkeligheten. McLough ble drept av et ukjent monster i katakombene under Halcombe.

McWeigh, Rosy: 11 år gammel pike fra den vesle byen Chadwick. Hun og hennes venninne Annie Merrick, var en stund en slags adspredelse og læresvenner til heksen, Sophie Mordent. Rosy ble skutt i hodet og drept av stridsgruppemedlemmet Holger Danish.

Modafoker, Benny: er en self made millionær av ungarsk avstamning og eieren av den største, lokale tekstilfabrikken. Han har alt nådd målet om rikdom og det han higer mest etter i dag er å oppnå anerkjennelse i det sosiale toppsjiktet hvorav Halcombe familien troner høyest. Han har to vakre, men fullstendig bortskjemte døtre som begge var interesserte i Warren Halcombe, Molly og Polly. De er foreløpig ennå ugift, men det varer neppe mye lenger. Modafuka prøvde å true Rupert Oldham til å selge eiendommen sin da det ble klart at den rommet store mengder kaolinleire. Han leide endog inn fremmaningstjenester fra Will. Speerton som pusset helveteshunder på Rupert. Det endte i en konfrontasjon hvor Modafuka ble drept.

Mordent, Sophie: heks fra den vesle byen Chadwick. Hun var ansvarlig for dødsfallet til en lærerinne ved den lokale skolen og for sykdommen til en ung pike, og det er bare de tilfellene S.M. kjenner til. Hun ble drept av Warren Halcombe, Holger Danish, og Scotland Yard agenten, Scott.

Melton, Timothy: Førsteklasses fekter fra Oxford, hvor han studerte britisk historie. Han slo ut Halcombe Universitys andre store håp Peter Telford, og vant Samveldelekene foran franskkanadieren, Briand. Han ble kidnappet av en forrykt amerikansk forretningsmann ved navn Fredrick Burton som plasserte ham i en romerskinspirert arena hvor han møtte en tragisk død i møtet med en zulukriger ved navn, Nabuto. Melton, som var en ganske ufordragelig fyr mens han levde opplevde mye oppmerksomhet og fikk en slags martyrstatus etter sin død. Et minnefond til hjelp for familier (fra borgerstanden og oppover naturligvis) som er offer for ekstremt brutal kriminalitet er opprettet i hans ære og heter, Meltonfondet

Oksen: Gangsterleder som arbeider for Moriarty. Forsøkte å spre organisasjonen til Halcombe, men ble drept av Butch Albright, Sergei Lupinov og Warren Halcombe.

Oldham, Henry og Joan: Rupert Oldhams foreldre. Henry var en kjent akademiker med hovedvekt på slavisk mytologi og historie. Joan Oldham var Sions Menighets forrige utvalgte. De ble begge drept, sammen med en fulltallig kampgruppe og Joans vokter, da de skulle rydde et vampyrbol som viste seg å være rigget med eksplosiver.

Palmerston, James: Oberst og Warrens overordnede og forgjenger som øverstkommanderende i Jalmanpur. Han var en hyggelig, eldre mann, men mente at dronningens belønning for hans lange og tro tjeneste ikke var tilstrekkelig, og mottok bestikkelser fra kalitilhengerne for å unnlate å stoppe deres våpensmugling til Afghanistan. Han angret derimot på dette og ønsket å gjøre bot, noe som ble snappet opp i den tungt innfiltrerte husholdningen hans, og han ble kvalt av en av sine egne tjenere. Likevel hadde han først skrevet et brev til Warren Halcombe hvor han avslørte alt sammen, og slik gjorde han på et vis bot etter døden.

de Penible, Francois: var en ung fransk filosofistudent ved Halcombe universitet. Hans familie fulgte Napoleon 3 i eksil i 1870. Han hadde allerede fått publisert en håndfull artikler i prestisjefulle filosofitidsskrifter både i England og på kontinentet. Et gjennomgående tema i den lovende unge filosofens tanker var nødvendigheten av å oppleve hele spekteret av menneskelige erfaringer, også de ubehagelige og smertefulle. Denne søken etter smerte førte ham til besittelse av en underlig eske, som viste seg å være nøkkelen til et pinefullt Helvete, hvor han kunne lære alt han ønsket om emnet. Gjennom vedvarende bruk av esken begynte han prosessen med å bli en djevel, og ville til slutt ha forsvunnet til dette Helvetet, men ettersom han hadde lagt sin elsk på, Florence Halcombe ville han ha henne med seg. Den drømmen endte med en velplassert kule fra sepoyenes Martini-Henry rifler etter et gisseldrama i ordførerens villa.

Prescott, George: var en mørk, forholdsvis høy mann. Prescott var utdannet antropolog, og utførte etnologiske feltstudier i India under veiledning av den berømte James George Frazer. Der fulgte han også opp sporet av visse lokale legender som fortalte om skyggeaktige skapninger som overfalt reisende om natten. Dette viste seg å være mer enn skremmende historier, og ble Prescotts først møte med det overnaturlige. Han var ofte tankefull på grensen til distrè, noe som kunne observeres ved at han noen ganger kneppet skjorten sin feil, hadde sløyfen sin uryddig knyttet, eller skolissene usnøret i lengre perioder. Prescott omkom i et bombeattentat om bord på et skip under overfarten til Frankrike i forkant av angrepet på Masken.

Rowling, Beatrice: søsteren til Warren Halcombes kone, Ellisiv. I motsetning til sin livlige og mindre disiplinerte søster, var Beatrice sin pietistiske mor opp av dage. Tilsynelatende. Under den stramme hestehalen, det stramme åsynet og de gledesløse, svarte kjolene banket et lidenskapelig hjerte som til slutt fikk usedelige utløp gjennom hemmelig deltagelse i bakkiske riter i hovedstaden, London. Warren Halcombe ble bedt av sin kone, Ellisiv, om å undersøke Beatrices underlige opphold i London uten anstand. Under bakkanalet, ble Beatrice deretter besudlet av sin egen svoger, Warren, som var magisk transformert og derfor ugjenkjennelig. Ikke lenge etterpå ble hun likeledes revet i biter av den samme mannen som skiftet form til tiger ved å ta av seg halskjedet som hindret transformasjonen.

Sepoyer og sikher (Mohinder og Suresh), etter kampen mot Arijani ble de overlevende sepoyene svært knyttet til Rupert Oldham som de så på som ”Den store hvite guru”. Senere ble en gruppe sikher som var utvalgt for å fylle hullene etter de falne sepoyene tilsvarende imponert over den hvite guruens evner og valgte å følge med dem til England. 4 av dem fikk i tillegg koner, som tidligere hadde vært ”gift” med Rupert og Warren. Kun Warren hadde i midlertidig fullført sine ekteskapelige forpliktelser, noe som har resultert i en sønn, Baisan. Etter en katastrofal kamp i kloakken mot en rottedemon ble alle sikher og sepoyer drept og det gjenstod bare en igjen av hver opprinnelse. De var ikke desto mindre usvikelig lojale mot Rupert Oldham, selv om de hadde store vanskeligheter med å finne seg til rette i England. Sikhen het Mohinder og sepoyen het Suresh. Mohinder og Suresh ble begge drept av dagvampyrer utenfor den Røde mølle i Paris. De etterlater seg både kvinner og barn som ikke har noen synderlig lyst til å reise tilbake til India. En mulighet er å gifte dem til noen av gurkhaene som snart ankommer Halcombe.

Torrence Lancaster: Torrence var en meget sjarmerende, men tilsynelatende nokså ubrukelig levemann og livsnyter i begynnelsen av 30-årene. Skinnet bedro. Bak de fjollete kommentarene, og overfladiske ytre lurte et dødelig, kalkulerende vidd, lynraske reaksjoner og livsfarlige ferdigheter. I tillegg til en enestående evne til å vekke tillit og innynde seg, spesielt i overklasse miljøer, gjorde dette Torrence til et ypperlig stridsgruppemedlem. Han ble drept under et bakkanal hos en hemmelig, esoterisk orden som dyrket en skikkelse som kalte seg Dionysos. Han var engasjert i en seig og langvarig nevekamp mot to greske ordensmedlemmer da Warren Halcombe i vartigerform kastet seg over ham og rev ham i filler.

Ybarra, Francesca og Julio: var et ektepar av hamskiftere som kan veksle mellom katte og menneskeform. De ble fordrevet fra sitt gods i Halcombe av Rupert og Ben og var ute etter hevn. De ble omsider drept etter flere forsøk på å myrde Rupert spesielt, men også Warren.

WIesIaw, Jan: polsk kommunist og tidligere adelig. Hadde et voldsomt hat mot både jøder og tsarrussere, og var i stadig konflikt med disse, så vel som med en gruppe varbjørner i det sydlige Polen. Myrdet Ulrich Holmann og kom dermed i konflikt med Sionordenen. Ble drept i Krakow takket være en sjenerøs mengde sølvkuler.

von Aulenburg, Manfred: kom først inn i gruppens liv under en landskamp i fekting mellom den beste tyske og britiske studentfekteren. Rupert vant denne kampen, men møtte Manfred igjen på Albert Shaws gård hvor han og en tysk kommandogruppe hadde vært i kamp mot et fryktelig monster. Det hele endte tragisk med en skuddveksling som tok flere tyske liv. Warren, Ben og Rupert ble sjokkert over hvor velutstyrte de tyske kommandoene var. Etter et møte ble Rupert og Manfred enige om å fortsette et mer fredelig forhold, og Manfred fikk professorens notater og sine høyteknologiske mauserpistoler tilbake (dog ikke før Hugo Wolsey hadde kopiert dem). Senere møttes de i Sverige hvor Manfred og hans stormtropper reddet Den utvalgte og hans følge. Manfred og KDPP har også samarbeidet om å dele viktige demonologiske verker fra en auksjon i München, og tilintetgjøre Skjebnens spyd i Øst-Rumelia. Manfred var også med på å redde Otto von Bismarck fra et mordforsøk, men da uten hjelp fra sin organisasjon. Den største fellesaksjonen til dags dato har likevel vært elimineringen av det franske forbryteroverhodet Masken, som Manfred har møtt flere ganger tidligere. Denne aksjonen kostet KDPP dyrt, og gikk hardt inn på Manfred som selv hadde håndplukket agentene som deltok i operasjonen. Manfred døde om bord på et gresk smuglerskip da han åpnet en kiste, tilhørende Theodorakis, som var beskyttet av en strømførende felle. Manfred var da så langt fornøyd med operasjonen som ennå ikke hadde krevd noen agenter livet.

Wilson, Perry: Rødhåret kavalerikamerat av Warren, Rupert og Jonesy som ble sendt til Afghanistan når de tre andre ble skipet til Zululand. Perry hadde svært bange anelser før han dro og vurderte til og med selvskading for å slippe, men ble overtalt av sine venner til å stå det ut. Perry døde i Afghanistan, men vendte tilbake til England som vandød, og med den hensikt å hevne seg mot sine tidligere kamerater som han følte hadde forrådet ham. De første ofrene var Ruperts foreldre og planen var deretter å myrde Warren og Jonesys familie. En usedvanlig velplassert armbrøstpil fra Rupert Oldham rammet vampyren i hjertet og ødela disse planene, samt gav Rupert sin hevn over foreldrenes banemann. Perry er muligens den farligste motstanderen Oldham og Halcombe noen gang har stått ovenfor, delvis på grunn av sin vampyriske status i kombinasjon med hans militære bakgrunn og et innovativt sinn, men også på grunn av sitt tidligere nære vennskapsbånd til Rupert, Warren og Jonesy, som gjorde at han gang på gang kunne sette dem ut av balanse. Perry er støpt inn i betong og begravd stykkevis og delt over store deler av England for å hindre ham i å vende tilbake. Forhåpentligvis vil dette være nok.

Kronikør nr. 2: Mr Whittaker er i begynnelsen av førtiårene. Han er ganske streng og pertentlig, men kan forsøke seg på en vits en sjelden gang. Den blir sjelden tatt særlig godt i mot. Mr. Whittaker har alltid en arm i fatle, og den er en suvenir etter en slags fjellånd fra Himalaya som forsteinet armen hans. Han håper nå etter hvert at den Utvalgte skal bli mektig nok til å reversere denne trolldommen, men vet at det kommer til å ta lang tid. Bildet er tatt etter at armen hans ble forstenet, men steinarmen er behendig skjult under ermet. Likevel kan man tydelig se at armen tynger. Kronikøren ble drept av et vampyrisk sjømonster i Middelhavet og er begravet på Kypros.

Nekropolis - en liste over avdøde karakterer i rollespillet

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe