Florence Halcombe

Description:
Bio:

Den vakre Florence Halcombe er søster av Warren Halcombe som er den forrige Vokteren. Hun ble, i 1885, gift med Rupert Oldham (den forrige utvalgte) som hun i mange år var forelsket i. Florence har alt hatt flere møter med det overnaturlige, hun ble forsøkt tatt med til Helvete av en fransk halvdjevel. Hun ble bortført av vampyren Perry, og hun opplevde at Jasmin (en kvinnelig, orientalsk blodsuger) ble ansvarlig for morens død. Nå er også Florence en del av Sionordenen.

Florence er usnobbete og samfunnsengasjert, blant annet i suffragettespørsmålet. Hun har blitt en god venninne til Warrens kone fra borgerstanden, Ellisiv. Hun arbeider også frivillig ved hospitalet i Halcombes slumdistrikt, gjerne sammen med sin medisiner-ektemann. På bildet til venstre er hun avbildet i uniformen hun bruker på slumhospitalet.
Hun har vært svært engasjert i hospitalet i slummen i Halcombe, og brukt mye tid der. Etter at hennes mann døde har fokusert desto mer på sin datter, men hun har også vært nødt til å trøste en sønderknust Ellisiv Halcombe.

Florence Halcombe

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe