Natalia

Description:

Styrke: 12
Smidighet: 13
Fysikk: 13
Intelligens: 15
Visdom: 18
Karisma: 16/8 (mennesker/drager)

Grunnbeskyttelse Dekning 25 % Dekning 50 % Dekning 75 % Dekning 90 %
Menneskeform 10 8 5 3 1
Drageform 4 2 -1 -3 -5

Immuniteter:
- Fullstendig immun mot elektriske angrep (som shocking grasp og lightning bolt). Gjelder også i menneskeform.

Våpen Treff Skade Fart Antall angrep Beskrivelse
Klo 16 1t6+1 3 2 Drageklørne øker i skade for hvert alderstrinn, men vil bli tregere jo større hun blir.
Bitt 16 4t6+1 3 1 Bittet øker i skade og synker i fart med alderen
Bue 16 1t6 6 2 Skaden kan variere med typen piler. Ett skudd før fienden skyter og ett etter.
Daggert 20 1t4 2 1
Pustevåpen
Spark
Rulle
Halesmekk
Sivilrevolver

Drageegenskaper:
1. Alderskategori nyklekket:
- Bytte form. Kan når som helst bytte form mellom menneskekvinne og drage. Å bytte fra menneske til drage tar en runde mens å bytte fra drage til menneske tar to runder. I denne perioden kan hun kun bruke trylleformler eller dragepust. Ingen fysiske angrep er tillatt.
- Lys: Hun kan kaste light en gang i timen (hver 6 omgang).
- Mørke: Hun kan kaste Darkness 15. radius en gang i timen (hver 6 omgang)
- Mørkesyn – 20 meter
- True Seeing – opp til 7 meter. Kan se magisk forkledde eller forvandlede skapninger for det de er.
- Kan skade skapninger som ellers kun kan treffes av magiske våpen +1.
- Tungemål: kan snakke med mennesker som bruker allverdens språk.
2. Alderskategori ung: feather fall to ganger om dagen.
3. Alderskategori ungdom: Blink to ganger om dagen.
4. Alderskategori ung voksen: Protection from normal missiles en gang om dagen.
5. Alderskategori voksen: Teleport en gang om dagen.
6. Alderskategori moden voksen: Heal en gang om dagen.
7. Alderskategori gammel: wall of force.
8. Alderskategori veldig gammel: reverse gravity en gang om dagen.
9. Alderskategori orm: polymorph any object
10. Alderskategori stor orm: plane shift en gang om dagen.

Våpenkunnskap Antall Slot. Beskrivelse
Klokunnskap Gratis Gjør Natasja i stand til å bruke en klo i angrep.
Kortbue 2 Bue er vanskelig å mestre og koster to slot.
Klo+klo 1 Med denne kunnskapen er Natasja i stand til å angripe med to forklør på en gang.
Bitt 1 Med denne kunnskapen kan hun bite fienden.
Drageflygning Med denne kunnskapen kan Natasja fly og kjøpe kunnskapen luftfkamp om hun vil.

Kunnskaper Antall
slot Beskrivelse
Lese og skrive – gresk 1
Helbredelse 1 Hjelper bare dragekropper. 1t3 lp innenfor en runde av en skade om sjekken er vellykket.
Russisk (kun tale)
Georgisk (kun tale)

Dragevåpenkunnskaper Natasja kan lære seg:

- Dragepust
- Klo/klo/bitt
- Luftkamp (kan bruke flere slot på denne kunnskapen)
- Mosing (lande på en fiende)
- Spark
- Snappe fiende opp i luften
- Halesmekk
- Bremse i luften
- Rull
- Haleklubbe (bruk av et våpen med halen)
- Vingeslag
- Vingesporer (et våpen man fester til vingene)

Presteformler:

Bio:

Utseende: Natasja Nyklekket er en meget vakker ung pike som ser ut som hun er omtrent 13 år gammel. Hun har langt, bølgete, mørkeblondt hår og brønndype brune øyne. Huden hennes er solbrun og hun er omtrent 1.50 høy. Når hun blir en alderskategori eldre vil hun bli en yppig tenåring (utseende som en 17-19 åring) med små faste bryster, lange fine bein. Slank, men med kvinnelige former.
Som drage har hun i øyeblikket en kropp som er 1.80 lang, og en hale som er nesten like lang. Skinnet hennes er sølvaktig med en blå undertone, og hun har et glatt, læraktig skinn. Med alderen vil dette skinnet bli tykkere og skjellaktig. Når hun når alderskategorien gammel (old) vil hun bli immun mot alle våpen unntatt .50 elefantrifler, panserbrytende ammunisjon, magiske eller skjendede (desecrate) våpen eller artilleri.
Personlighet: Natasja er en svært ung drage, og hun er meget umoden. Hun er også meget nysgjerrig og har sin egen vilje. Hun er fascinert av menneskelig kultur generelt, og menneskelig kunst spesielt. Ikke minst ønsker hun å få rede på om mennesker virkelig er dårlige skapninger, eller om de også har edle trekk ved seg. Hun er derfor meget interessert i hvordan de behandler hverandre, dyr og naturen. Moralsk adferd blant mennesker er derfor noe hun er svært opptatt av å observere, men også prøve ut ved å teste enkeltmenneskers handlinger gjennom fremprovoserte moralvalg.
Historie: Natasja er en ung vardrage som ble klekket for 6 år siden i Uralfjellene i Kaukasus. Hun har vokst opp med andre vardrager i det som synes som et isolert, ortodoks nonnekloster. I virkeligheten er dette et skalkeskjul for kvinnelige vardrager som valgte å forbli en del av denne verden da alvekongen stengte grensene mellom menneskenes verden og Alveriket hvor alle magiske skapninger holder til. For å gjøre det var de nødt til å leve i menneskeform, og med tiden har denne egenskapen blitt medfødt hos alle drager, derav det noe misvisende navnet, vardrager. Dragenonnene klandrer menneskene for at ondskapen som Sionordenen kaller Dyret kom inn i verden. De mener denne mørke kraften, som også rammer vardragene og har gjort at de må avstå fra sin kjære magi, stammer fra et mørkt hull som finnes i alle menneskers hjerter. Det er altså mennesket som er skyld i ondskapen, og ikke ondskapen som er skyld i at menneskene er grusomme. Av den grunn eter de alle mennesker som finner veien til klosteret, og har fått være stort sett i fred i århundrer. Det er fortellinger om hele arméer som har forsvunnet fordi de har valgt en gal rute gjennom fjellene i det sydlige Kaukasus. Spesielt klandrer vardragene menneskene for at deres grunnlegger, den mektige dragen Alzassa, ble korrumpert og til slutt måtte fordrives og drepes av hennes egne døtre da hun ville lede dem til et nødvendigvis suicidalt angrep mot menneskeheten.
En tid tilbake kom det en gruppe russiske oppdagelsesreisende til klosteret. De ble advart av nonner i menneskeform som forsøkte å få dem til å snu, men det var ikke mulig å hindre dem i å reise til klosteret. Som seg hør og bør ble de tatt til fange og avhørt. Etter langvarig tortur viste det seg at de tilhørte en hemmelig orden kalt, Det gyldne egget. De var på jakt etter et kloster som kanskje kunne romme en nøkkel til å beseire Satans grep om verden. Spesielt var de ute etter en nøkkel til å finne Den hellige gral. Den unge Natasja ble fascinert av dette. Var kanskje ikke menneskene så onde likevel? Hadde de kanskje rett i at man burde kjempe mot ondskapen i stedet for å isolere seg i fjellet og vente på at noen andre skulle ta kampen? Kunne slike mennesker som disse oppdagelsesreisende være allierte i kampen mot ondskapen som hindret dragene i å bruke magien sin?
Natasja ble også oppmerksom på noe annet. Blant de oppdagelsesreisende var en sterk og flott kvinne, Olga. Hun ble spist straks etter at hun var avhørt, men Natasja hadde likevel rukket å oppdage at en kvinne som Olga fikk det til å krible rart i kroppen og gjøre henne mo i knærne. Natasja har oppdaget at hun liker kvinner like godt som de andre nonnene liker menn. Den sterkeste og flotteste av mennene, Alexander Grodnij, ble spart da de andre ble spist. Et slikt prakteksemplar av en mann var et godt avlsdyr og de eldste dragene fikk pare seg med ham, men naturligvis endte også han som middag til sist. Før han ble hovedretten ved nonnenes fellesmåltid fikk Natasja snakket en del med ham, og han fortalte henne mange fortellinger om hvor vidunderlig verden var, og om hvor mye magi som fantes blant menneskene. Store maskiner som beveget seg med damp, store rør som spyttet ild, maskiner som kunne bevege seg under vannet, og ballonger som kunne sveve i luften. Dette vekket en nysgjerrighet hos Natasja, som allerede var en egenrådig ung drage. Hun bestemte seg for å ta med seg den såkalte nøkkelen, et miniatyrspyd i bronse, og begi seg ut i verden på jakt etter allierte i kampen mot ondskapen, Den hellige gral (om den finnes) og flere vakre menneskekvinner. Selv om de andre nonnene nok ble rasende når de fant ut at hun var reist, vil de sikkert se på henne som en heltinne når hun vender tilbake etter å ha renset verden og magien for ondskap. Inntil det skjer våger hun ikke vende hjem, og hun flyr hele natten og gjemmer seg om dagen inntil hun er langt nok unna til at hun føler seg trygg for de andre vardragene. Nå skal hun utforske verden.

Natalia

Jakten på de manglende delene av Den hellige gral. lordhalcombe